Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 17. 8. 2011


Nekaj dogodkov, ki so jih na Policijski postaji Šentjur zaznali v času od 9. do 15. 8.:policijski postaji.

1. KAZNIVA DEJANJA – 3

2. PREKRŠKI PO JAVNEM REDU IN MIRU – 1

3. PRIDRŽANJE DO IZTREZNITVE – 1

4. OBRAVNAVANIH PROMETNIH NESREČ – 3

5. PN S TELESNIMI POŠKODBAMI – 1

6. PODANIH OBDOLŽILNI PREDLOGOV PO CPP – 0

7. PODANI PREDLOGI PREKRŠKOVNEMU ORGANU – 0

8. IZDANIH PLAČILNIH NALOGOV – 10

9. PREIZKUŠENIH Z ALKOTESTOM – 40

10. ODVZETIH VOZNIŠKIH DOVOLJENJ – 1

11. ZASEŽENIH VOZIL – 1

 

TATVINA GORIVA
NN storilci so ponoči 10. 8. v okolici Loke pri Žusmu iz delovnega stroja ukradli 150 litrov goriva. Lastnika so oškodovali za okrog 200 EUR. Kam so storilci gorivo natočili, policisti še poizvedujejo.

PRIDRŽANJE DO STREZNITVE
Patrulja je glavni cesti v bližini Šentjurja 12. 8. ustavljala voznika osebnega avtomobila, ki pa znaka policistov, da mora ustaviti, ni upošteval, ampak je nadaljeval z vožnjo. Ko se je končno ustavil, je patrulja ugotovila, da je večkratni kršitelj cestno prometnih predpisov. Vozil je tudi pod vplivom alkohola. Kršitelju smo vozilo začasno odvzeli in mu za spanje ponudili prostore za pridržanje.

PROMETNA NESREČA
Dne 13. 8. se je v popoldanskih urah na Proseniškem pripetila prometna nesreča zaradi vožnje po levi strani voznika osebnega avtomobila. Voznik, ki je vozil nasproti, je, da bi preprečil trčenje, zavil skrajno desno in trčil v robnik ter si tako še dodatno poškodoval pnevmatiko na vozilu. Povzročitelj je po trčenju odpeljal naprej. Za svoje početje se bo zagovarjal na sodišču.

TATVINA IZ SKLADIŠČA
V dneh od 13. do 15. 8. je neznani storilec pristopil do priročnega skladišča v katerem je bilo spravljeno električno orodje. V notranjost skladišča je prišel tako, da je poškodoval vrata. Iz skladišča je odtujil nekaj malega električnega orodja. Policisti za storilcem še poizvedujemo.

KRŠITEV JAVNEGA REDA V ZASEBNEM PROSTORU
V poznih popoldanskih urah dne 15. 8. je prišlo do kršitve javnega reda in miru v Loki pri Žusmu. Policisti so pri intervenciji ugotovili, da je prišlo do spora med bivšima zakoncema. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog.

 


Po pooblastilu komandirja policijske postaje
Slavko MLAKAR 
POMOČNIK KOMANDIRJA PP