Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 24. 8. 2011


Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami

21. 8. 2011, ob 14.00, so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni, da je na regionalni cesti izven naselja Tlake v bližini “Florijanskega mostu” prišlo do prometne nesreče, v kateri je udeleženo motorno kolo. Policisti so pri ogledu ugotovili, da se je vozniku motornega kolesa med vožnjo izpraznila zadnja pnevmatika, zaradi česar je izgubil oblast nad motorjem in je skupaj s sopotnico padel po vozišču. Oba udeleženca sta bila odpeljana v Splošno bolnišnico v Celje, kjer je bilo ugotovljeno, da sta tako voznik kot njegova sopotnica utrpela hude telesne poškodbe, pri tem je sopotnica zadobila hude poškodbe glave. O zadevi bodo policisti podali Poročilo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

Pridržan zaradi kršitve javnega reda

21. 8. 2011 so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru v naselju Sveti Jurij. Pri intervenciji so policisti ugotovili, da je mož, kateri je bil močno pod vplivom alkohola, zmerjal in žalil svojo ženo. Ob prihodu policistov se 61-letni kršitelj še vedno ni hotel umiriti, zato so policisti zoper njega odredili pridržanje po določilih Zakona o prekrških ter mu izrekli globo po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

Vlom v Kulturni center

Policisti PP Rogaška Slatina so bili 19. 8. 2011 obveščeni, da je neznanec vlomil v prostore Mladinskega sveta občine Rogaška Slatina, ki se nahajajo v Kulturnem centru. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je neznanec iz prostorov odtujil instrumente v skupni vrednosti 1000€. Policisti o kaznivem dejanju zbirajo obvestila in bodo zoper storilca podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

 

                                            Boštjan Debelak

                                                           komandir policijske postaje

                                                           policijski inšpektor I