Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 2. 8. 2011


27.8.2011

Zasegli osebni avtomobil

Policisti PP Rogaška Slatina so v dopoldanskem času opravljali kontrolo prometa v Rogatcu. Pri tem so kontrolirali voznika osebnega avtomobila, ki je kazal znake alkoholiziranosti. Odredili so mu preizkus alkoholiziranosti, rezultat le tega pa je bil 1,04 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zaradi več hujših prekrškov, ki jih je voznik storil v preteklosti, so mu policisti zasegli osebni avtomobil. Zoper voznika so policisti podali obdolžilni predlog na sodišče. Dodamo naj, da so policisti že pred časom istemu kršitelju dvakrat zasegli osebni avtomobil zaradi hujših cestno prometnih kršitev.

31.7.2011

Prometna nesreča z materialno škodo

Policisti PP Rogaška Slatina so bili tega dne obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila v Tržišču. Policisti so opravili ogled kraja nesreče in ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo zaradi vožnje po levi strani vozišča voznice osebnega avtomobila. Voznica je pri tem trčila v nasproti vozeč osebni avtomobil. Pri nesreči je nastala »le« materialna škoda. Povzročiteljici so policisti izrekli globo. 

1.8.2011

Prometna nesreča s telesno poškodbo

Tega dne so policisti PP Rogaška Slatina obravnavali prometno nesrečo z udeležbo dveh vozil, ki se je zgodila v okolici Rogaške Slatine. Pri ogledu kraja nesreče je bilo ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznice osebnega avtomobila. V nesreči se je ena oseba lažje telesno poškodovala. Povzročiteljici so policisti izrekli globo.

 

 

 

                                                            Boštjan Debelak

                                                           komandir policijske postaje

                                                           policijski inšpektor I