Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ej, stari, kva dogaja? Strunafest 2011 z Big Foot Mamo (foto in video)


strunafestPrvi avgustovski vikend je zdaj že tradicionalno v znamenju Strunafesta, festivala, ki ga ob pomoči Občine Podčetrtek in Kluba študentov šmarske regije in Obsotelja pripravlja MKTD Lepe Strune iz Podčetrtka. Letošnji Strunafest je vrhunec doživel s koncertom Big Foot Mame. Stari rockerski mački so poskrbeli, da se je športna dvorana v Podčetrtku dodobra pretresla ob zvokih nažigajočih kitar.

Za ogrevanje so poskrbeli Chaosstar in Snowblind, ki so z dobrima nastopoma pred takrat sicer še maloštevilno publiko pripravili teren za Big Foot Mamo. Grega Skočir in druščina so na oder stopili ob polnoči in v dvorano privabili še zadnje zamudnike. Nisem več s tabo, Kva se dogaja?, Garbage, Mala nimfomanka, Rola se in ostale uspešnice, ki se jih je v 20-letni karieri skupine nabralo več, kot jih je mogoče zaigrati v dveurnem koncertu, so poskrbele za prvovrstno vzdušje in odlično zabavo. Koncertno dogajanje so zaključili člani fakYUive Banda, najbolj vztrajni pa so se udeležili after partya v Klubu Žafran. Da je letošnji Strunafest, kljub nekoliko slabšemu obisku, uspel, lahko preverite v galeriji fotografij na Kozjansko.info.

Če bi radi podoživeli nekaj trenutkov sinočnjega koncerta ali preverili, kaj ste zamudili, če vas v Podčetrtku ni bilo, si oglejte spodnji posnetek. Posneli smo Big Foot Mamino uspešnico Kva se dogaja?

Alen Steržaj: Bilo je še boljše, kot smo pričakovali
Po koncertu smo se pogovarjali z basistom Alenom Steržajem, ki je strnil vtise po prvem nastopu BFM v Podčetrtku. Pogovarjali smo se tudi o prihajajoči plošči, Lojzetu Slaku, Siddharti in Rolling Stonesi. Pogovor si oglejte v spodnjem posnetku.

Strunafest je bila prva prireditev v sklopu letošnjega “Poletja v Podčetrtku.” Do konca meseca v kraju ne bo manjkalo raznovrstnih prireditev in koncertov, med drugim boste lahko prisluhnili skupini Tabu in letošnji zmagovalki EME Maji Keuc.

strunafest

bfm

strunafest

strunafest

strunafest

strunafest

Več fotografij v galeriji na Kozjansko.info (klik)

v/t/f: Marko Kovačevič