Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Začetek nove sezone poletnih športnih vikendov v Kozjem


 

Športna zveza Kozje tudi letos, že sedmo leto zapored, organizira poletne športne vikende »dr. Harvey« Kozjansko, ki se odvijajo v športnem parku Kozje in združujejo tekmovanja v tenisu, odbojki na mivki in košarki.

V tenisu se merijo igralci in igralke v mlajših kategorijah. Razpisane so bile štiri kategorije: mini tenis za igralce do 9 let, midi tenis do 11 let ter tenis do 13 in do 15 let. Do zdaj je bil v vsaki kategoriji izveden po en turnir. Med najmlajšimi je zmagal Matic Bezamovski, drugi je bil Primož Klavžar in tretji Lan Gradišek. V kategoriji midi tenis je na prvem turnirju slavil Dejan Zorenč, drugi je bil Primož Klavžar in tretja Špela Klavžar. V tenisu do 13 let je na prvem turnirju zmagala Lucija Filipančič, druga je bila Špela Klavžar in tretji Primož Klavžar, v kategoriji do 15 let pa je zmagal Rok Perčič, drugi je bil Boris Bezamovski in tretji Primož Klavžar.

Letošnja sezona je prinesla spremembo pri tekmovanjih v odbojki na mivki in košarki. Dosedanje turnirje trojk v odbojki na mivki in trojk v ulični košarki sta letos zamenjali ligaški tekmovanji. V ligo trojk v odbojki na mivki se je prijavilo šest ekip, ki se bodo pomerile po dvokrožnem ligaškem sistemu. Na prvih dveh vikendih so bili odigrani štirje krogi, po katerih je v vodstvu še edina neporažena ekipa Rajmax, sledita pa dve ekipi s tremi zmagami in enim porazom, Šketova gorca in Tenis klub Kozje.

Še večja spremembo so organizatorji naredili pri košarki, saj so se odločili za razpis lige v košarki 5 na 5, namesto ulične košarke. V ligo se je prijavilo pet ekip, ki bodo ravno tako odigrale dvokrožni ligaški sistem. Do zdaj sta bila odigrana nepopolna dva kroga po katerih je v vodstvu ekipa Podčetrtek, sledi ji ekipa ŠD Kozje in na tretjem mestu ekipa Dren Lesično.

Poletni športni vikendi se bodo nadaljevali v avgustu, zaključek tekmovanj pa bo prvi vikend v septembru ob tradicionalnem Kozjanskem sejmu.

R.G.