Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nepozaben izlet za 40 otrok


Leo klub Rogaška je v začetku z izletom 40 otrok iz naše upravne enote zaključil svoje prvo uradno leto delovanja. Ob tem je funkcijo predsednika kluba od pobudnice ustanovitve Leotov Neje Jurjec prevzel Samo Žogan, ki mu bosta pomagala kot prvi podpredsednik Luka Lah in kot drugi Vid Žogan.

Leo klub Rogaška je v sezoni 2010/2011 izvedel mnoge dobrodelne projekte, namenjene najbolj ranljivi skupini – otrokom. Tistim, ki pomoč potrebujejo, so pomagali pri nakupu življenjskih potrebščin, šolskih in športnih pripomočkov ter s plačilom šolskih malic in izletov. Sezono so v začetku poletja zaključili z nepozabnim izletom v Kekčevo deželo. 40 otrok iz Osnovnih šol Šmarje pri Jelšah, Šentvida, Zibike, Bistrica ob Sotli, Rogatca ter I. in II. Osnovne šole iz Rogaške Slatine je v čarobni deželi najpogumnejšega dečka v Kranjski Gori Kekčeve ukane spoznavalo s teto Pehto, Bedancem, Mojco, Rožletom in seveda Kekcem. »Veseli smo, da smo lahko s sredstvi, ki smo jih zbrali na našem letošnjem plesu ob obletnici ustanovitve, polepšali začetek šolskih počitnic otrokom, ki našo pozornost še posebej potrebujejo,« je povedala Neja Jurjec, prva predsednica Leo kluba Rogaška.

Novo vodstvo za novo sezono

Člani Leo kluba Rogaška so pred začetkom poletja imenovali in potrdili tudi novo vodstvo kluba, ki bo dobrodelnost mladih vodilo v sezoni 2011/2012. Od pobudnice ustanovitve kluba in prve predsednice Neje Jurjec je simbolično leo zvonec prevzel Samo Žogan, ki mu bosta pri delu pomagala prvi podpredsednik Luka Lah in drugi podpredsednik Vid Žogan. Leo kluba Rogaška sicer združuje mlade iz Obsotelja in Kozjanskega in je četrti tovrstni kub na Celjskem.

Leo klub Rogaška je ob koncu dobrodelne sezone 2010/2011 na nepozaben izlet v Kekčevo deželo odpeljal 40 otrok iz naše upravne enote.

P. Č.