Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Išče se predsednik za šentjurski nogomet


Od 13. junija šentjurski nogometni kolektiv vodi t.i. tehnično vodstvo, ki je prevzelo pooblastila za opravljanje tekočih poslov s strani vodstva, na čelu s predsednikom kluba Frenkom Trobcem, ki je s funkcije odstopilo.

V iskanju kandidatov za novo vodstvo so se odločili objaviti javni razpis, ki je osprt vse do 15. julija.

Povezava k vsebini razpisa

O dogajanju na izredni skupščini smo na našem portalu že poročali, v sredinih Šentjurskih novicah pa so objavili tudi izjavo sekretarke kluba Mire Jazbec: »Osebno sem se vseskozi zavzemala za mlajše selekcije in jézila stroške članske ekipe. Zaradi tega so me mnogi napadali in novemu vodstvu predstavili kot dežurno krivko, ki se je mora rešiti. Bila sem mnenja, da je 2. SNL finančno prevelik zalogaj za Šentjur. Po izvolitvi Frenka Trobca in novega UO nisem bila prisotna na njihovih sestankih in nisem sodelovala pri odločitvah, pravzaprav je bilo moje mnenje nezaželeno.

Novemu predsedniku sem večkrat predlagala, da zapustim klub. Do te odločitve ni prišlo, zato sem v želji, da nogomet živi požirala in delala praktično vse, predvsem zaradi otrok in mladih. Tudi predsednik in novi člani UO so počasi ugotovili, da delo in vodenje kluba ni mačji kašelj in so se začeli umikati. Predsednik je v skrbi za finance ostajal bolj kot ne sam, poleg tega je prek glave zaposlen s podjetjem. Nezadovoljstvo je naraščalo, posledica je izpad članske ekipe iz 3. SNL in mladine ter kadetov iz 2. SML in SKL. To je za vse, ki smo se leta trudili za lepšo prihodnost nogometa, veliko razočaranje. Da je mera polna, je odstopil še predsednik, ki pa do novih volitev ostaja zakoniti zastopnik. Poleg njega sem podpisnik tudi sama in imam vsa potrebna pooblastila, da bomo v njegovi odsotnosti pripravili vse potrebno za novo sezono. Ni tako slabo, da bi ne moglo biti še slabše. Še naprej obstaja upanje na lepše čase tudi na igrišču.«