Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 6. 4. 2011


Pogin rib

1.4.2011, v dopoldanskem času, je v potoku Rakovec v Rogaški Slatini prišlo do pogina rib. Policisti so opravili ogled kraja dogodka, pri čemer so bili odvzeti vzorci vode, ki so bili poslani v preiskavo, tako da vzrok pogina rib še ni znan. Policisti bodo po zbranih obvestilih izvedli ustrezne ukrepe.

Tatvina kolesa

1.4.2011 so bili policisti obveščeni, da je bila v noči iz 31.3.2011 na 1.4.2011, storjena tatvina ženskega kolesa v centru Rogaške Slatine. Odtujeno kolo je temno rdeče barve, znamke Cult Trek. Kolo ima na posameznih delih okvirja že zbledelo barvo. Z dejanjem je lastnica kolesa oškodovana za okoli 800 EUR.

Preglasna glasba

2.4.2011, v nočnem času, so morali policisti PP Rogaška Slatina posredovati v okolici Rogaške Slatine, kjer je imel 43 letni moški v svoji stanovanjski hiši televizor tako na glas, da je motil bližnje sosede. Policisti so kršitelju izrekli globo po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

Poškodovanje vozila

3.4.2011 so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni, da je neznani storilec oškodovancu v Rogaški Slatini poškodoval osebni avtomobil. Policisti so na kraju ugotovili, da je neznani storilec v nočnem času na osebnem avtomobilu z ostrim predmetom porisal pokrov motorja. Policisti o storilcu še zbirajo obvestila.

Zaseg vozila

4.4.2011 so policisti PP Rogaška Slatina ustavili in kontrolirali voznika osebnega avtomobila, za katerega so ugotovili, da vozi pod vplivom alkohola, saj je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0.46 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Prav tako so policisti ugotovili, da je navedeni voznik v preteklosti že storil več hujših cestno prometnih prekrškov. Policisti so mu na podlagi določil Zakona o varnosti cestnega prometa zasegli vozilo, ki ga bodo skupaj z obdolžilnim predlogom odstopili sodišču v Šmarju pri Jelšah.

 

 

 

                                                            Boštjan Debelak

                                                           komandir policijske postaje

                                                           policijski inšpektor I