Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 26. 4. 2011


Kršitve javnega red in miru

20.4.2011, ob 10.40 uri, so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v centru Rogaške Slatine, kjer naj bi neznani moški udaril prijavitelja. Policisti so na kraju opravili razgovor s prijaviteljem, kmalu pa so ugotovili tudi identiteto kršitelja. Kršitelju je bila izrečena globa zaradi kršitve določil Zakona o varstvu javnega reda in miru.

21.4.2011, v popoldanskem času, so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v lokalu v Rogatcu. Policisti so na kraju ugotovili, da je 52-letni moški v lokalu kričal in grozil natakarici. Policisti so moškega odstranili iz lokala ter mu izrekli globo zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Prometni nesreči s pobegom

21.4.2011, ob 9.00 uri, so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni o prometni nesreči s pobegom, ki se je zgodila na relaciji Sv. Jurij – Rogatec. Do nesreče je prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja neznanega voznika z osebnim avtomobilom svetlo modre barve, znamke Volkswagen. Policisti o pobeglem vozniku še zbirajo obvestila, morebitne očividce, oziroma vse, ki bi karkoli vedeli o pobeglem vozniku naprošajo, da to sporočite na PP Rogaška Slatina, tel. št. (03) 818 54 50.

Istega dne ob 9.35 uri je do prometne nesreče s pobegom prišlo v Rogaški Slatini, pri enem izmed trgovskih centrov. Policisti so opravili ogled kraja nesreče in po registrski tablici kmalu izsledili pobeglega voznika. Navedenemu so policisti izrekli globo tako zaradi prekrška s katerim je povzročil prometno nesrečo kakor tudi zaradi pobega s kraja prometne nesreče.

Zaseg prepovedane droge

23. 4. 2011, ob 22.16 uri, so policisti PP Rogaška Slatina v Rogaški Slatini kontrolirali občana. Policisti so pri občanu pri pregledu po Zakonu o policiji našli PVC vrečko, v kateri se ne nahajala posušena rastlinska snov zeleno rjave barve. Zaradi suma, da gre za prepovedano drogo, so policisti navedeno snov zasegli in opravili preliminarni test. Zoper občana sledi hitri postopek zaradi kršitve določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

 

 

                                                            Boštjan Debelak

                                                           komandir policijske postaje

                                                           policijski inšpektor I