Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Šentjurju razglasili naj športnike; Heno prejel električni voziček (video)


Na Šentjurskem ne manjka uspešnih športnikov, enkrat na leto pa jih na posebni prireditvi še posebej izpostavijo. Tako so v petek v šentjurskem kulturnem domu razglasili najuspešnejše v preteklem letu, podelili pa so še nekaj drugih priznanj.

Glavni prejemniki

  • naj športnik: Denis Drapić (evropski prvak v taekwondo-ju verzije ITF v borbah do 73 kg)
  • naj športnica: Martina Ratej (naj atletinja Slovenije)
  • naj ekipa: Koškarkarski klub Šentjur (uvrstitev v polfinale državnega prvenstva)

Prvič doslej je priznanje dobilo nekaj ekip: Strelsko društvo Rifnik, ekipa v vlečenju vrvi Turističnega društva Izviri, Twirling skupina Šentjur in posameznikov: taekwondoist Boštjan Kopinšek, strelec Štefan Gajšek, perspektivni rokometaš Rok Cvetko in motociklist Andraž Hriberšek.

 

Posebna čast bo doletela tudi trenudno edinega kategoriziranega športnika v dveh panogah – cestnem in gorskem kolesarstvu, saj bodo v Telovadnici šentjurskih olimpijcev ob tablah Martini Ratej in Henriku Planku namestili še tretjo, saj si jo je Urban Ferenčak prislužil s poletno udeležbo na prvih mladinskih olimpijskih igrah v Singapuru.

Pravo dodano vrednost je prireditev dobila na pobudo Slavice Van der Minnen, ki je uspešno izpeljala humanitarno akcijo, tako da so na prireditvi Henrika Planka razveselili z električnim vozičkom, tako da bo lahko sedaj šel od doma povsem samostojno.

 

Podrobnosti o vseh nagrajencih v prispevku na portalu Občine Šentjur

Fotografije s prireditve (avtor: Gašper Gobec)

 

Oglejte si tudi nekaj videoposnetkov s prireditve: nastop ŽPZ skladateljev Ipavcev, govor predsednika Športne zveze Šentjur Franca Pepevnika, twirling nastop, zahvala Martine Ratej, nova pridobitev Henrika Planka

 

 

 

 

 

*Na fotografiji Slavica Van der Minnen in vesela obraza Henrika Planka ter Franca Pepevnika; foto: Gašper Gobec

t/v: bR