Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Razstava kulinaričnih dobrot Društva Gaja (foto in video)


Minuli petek je v Kulturnem centru Rogaška Slatina potekala razstava kulinaričnih dobrot Društva Gaja. Paša za oči in kasneje za želodce je postregla z raznovrstnimi dobrotami, ki so jih ustvarile članice društva.

Poleg raznovrstnih potic, drobnega peciva, raznih “zavihjenč”, “jerpic” in “mlinčovk”, so ob prihajajoči veliki noči mizo dobrot popestrile s šunko, jajci, vinom in hrenom.

Dobrote, ki so privabljale oči
Dobrote, ki so privabljale oči

Društvo Gaja, ki letos praznuje 10. obletnico delovanja, s svojim delovanjem in pojavljanjem na različnih prireditvah in dogodkih skrbi za ohranjanje slovenskih narodnih jedi in običajev. Dobrote, ki so jih članice društva razstavile dopoldne, so bile na ogled do poznih popoldanskih ur, ko so jih razrezale in ponudile tistim, ki so se tistega večera udeležili prireditve ob dnevu žena in materinskem dnevu s koncertom Prifarskih muzikantov.

Še več dobrot
Še več dobrot

Vabimo vas, da si oči napasete v naši galeriji fotografij (klik!), kjer smo fotografirali vse dobrote, ki so bile razstavljene, vabljeni pa tudi k ogledu spodnjega video prispevka, kjer si prav tako lahko ogledate produkte ustvarjanj članic Društva Gaja.

 
v/t/f: eH