Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Policisti niso “nasedli”


 

S Policijske uprave Celje so posredovali vestici o šentjurskih policistih, ki prikazujeta, kako jih skušajo posamezni občani pretentati. 

V noči s torka na sredo so bili obveščeni o prometni nesreči z lažjo telesno poškodbo in pobegom, ki se je zgodila na Ponikvi. Do prometne nesreče je prišlo med dvema osebnima avtomobiloma zaradi izsiljevanja prednosti, povzročitelj pa je po trčenju odpeljal s kraja prometne nesreče. Na kraju sta policista našla registrsko tablico pobeglega vozila, nato pa še povzročiteljevo vozilo v bližini osnovne šole. Patrulja je pobegla voznika v isti noči iskala na domu, vendar se ni oglasil. Naslednje dopoldne je lastnik udeleženega vozila, sporočil, da mu je nekdo ponoči iz dvorišča stanovanjske hiše ukradel osebni avtomobil …

Policisti Policijske postaje Šentjur so začeli s preiskovanjem suma kaznivega dejanja – Tatvine osebnega avtomobila, pri čemer so lastnika vozila pri podaji Zapisnika o sprejemu ustne kazenske ovadbe opozorili na posledice krive ovadbe. Policisti so v preiskavi ugotovili, da je voznik v prijavi navedel neresnična dejstva, v nadaljevanju pa je priznal, da mu vozilo ni bilo ukradeno in da je povzročil prometno nesrečo in odpeljal s kraja.