Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobrodelni koncert mladih talentov v organizaciji Lions kluba Rogaška Slatina (video)


Dobrodelni koncert mladih talentov, ki se je zgodil minulo soboto v Kulturnem centru Rogaška Slatina, je postregel s pestrim in kvalitetnim glasbenim programom. Dogodek je povezovala Tanja Jurjec. Nastopile so balerine Glasbene šole Rogaška Slatina, violinist Jan Čugalj, harmonikar Gregor Bevc, plesalca plesne šole Rolly, Jan Luka Turenšek in Ema Pipp, pevka in flavtistka Nastja Božak, na orglah je zaigrala Tjaša Drovenik, violinistka Monika Šolman, pianistka Katja Sinkovič, violončelistka Klara Krklec, violinist Klemen Krklec, flavtistka Urška Hrovat, Stella orchestra, nekatere sta spremljala na klavirju odlična Urška Roškar in Ermin Tkalec.

Voditeljica Tanja Jurjec je prisotne pozdravila z besedami: “Pravijo, da je najkrajši “rendez vouz”, “rendez vouz” z življenjem. Trenutki, nizamo jih drugega za drugim. Polzijo in odnašajo s seboj druženja, srečanja, doživljanja. Dajmo nocoj času več časa…“.

Balerine Glasbene šole Rogaška Slatina
Balerine Glasbene šole Rogaška Slatina

Dobrodelni koncert mladih talentov, ki je že tradicionalni, poteka v organizaciji Lions kluba Rogaška Slatina. Lions klubi s svojim dobrodelnim poslanstvom po vsem svetu delujejo že od leta 1917. Osem let mineva, odkar je bil ustanovljen Lions klub Rogaška. Letos so z ustanovitvijo Leon kluba dobili še podmladek. Mnogo odmevnih akcij so že pripravili, precej zbranega denarja razdelili ljudem v stiski. Finančno pa podpirajo tudi glasbeno izobraževanje mladih talentov. 

Plesalca plesne šole Rolly
Plesalca plesne šole Rolly

Sredstva, zbrana na dobrodelnem koncertu, so namenjena za pomoč slušno prizadetemu pri ureditvi ogrevanja, slušno prizadeti deklici pri nabavi elektronske opreme in mladi družini pri sanaciji plazu. Vsi nastopajoči so se odpovedali honorarju in se tako vključili v dobrodelno poslanstvo tistega večera.

Vabimo vas, da si ogledate nekaj glasbenih utrinkov v našem video prispevku.

 
v/t/f: Egon Horvat