Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 17. 11. 2010


TATVINA KUHALNE PLOŠČE

13.11.2010 je bila v trgovini Mercator tehnika, v Rogaški Slatini, odtujena indukcijska kuhalna plošča. Neznani storilec je trgovino z dejanjem oškodoval za 800 EUR.

TATVINA DENARNICE

V noči iz 13.11. na 14.11.2010, je bila v enem izmed lokalov v Rogaški Slatini 23-letni oškodovanki odtujena denarnica z dokumenti in 300 EUR denarja. Denarnica je bila naslednji dan najdena, vendar brez denarja.

DRZNA TATVINA

11.11.2010, ob 22.00, uri je bila v Rogaški Slatini storjena tatvina na drzen način. Tatvine sta osumljena dva neznanca, ki sta po dejanju pobegnila. Tatvino sta storila tako, da je eden izmed njiju pristopil do oškodovanca in ga prosil za 5 EUR. Ko je oškodovanec iz žepa vzel denarnico, je drugi neznanec pristopil do njega, mu iz denarnice odtujil 500 EUR, nato pa sta oba pobegnila.

VLOM V LOKAL

V noči iz 11.11. na 12.11.2010, je neznani storilec vlomil v lokal Zoc klub v Rogaški Slatini. Neznani storilec je po vlomu v lokal pregledal predale pulta in iz enega izmed njih odtujil nekaj menjalnega denarja. Policisti o storilcu še zbirajo obvestila in bodo o dejanju podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo.

VOZIL POD VPLIVOM ALKOHOLA

Policisti PP Rogaška Slatina so bili 12.11.2010 ob 3.25 uri obveščeni, da je voznik osebnega avtomobila trčil v steber pri hotelu Slatina. Policisti so na kraju ugotovili, da je 39 letni voznik osebnega avtomobila z vozilom trčil v betonski steber. V postopku je bilo ugotovljeno, da voznik kaže znake alkoholiziranosti, zato so mu policisti odredili preizkus alkoholiziranosti z elektronskim alkotestom. Pri preizkusu je bilo ugotovljeno, da ima voznik 1,12 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so ga policisti pridržali., prav tako pa bo zoper njega podan obdolžilni predlog na sodišče v Šmarje pri Jelšah.

PROMETNA NESREČA Z MATERIALNO ŠKODO

15.11.2010 je prišlo do prometne nesreče na regionalni cesti na Pečici. V prometni nesreči je bilo udeleženo eno vozilo, ki ga je vozil 19-letni voznik. Ta je zaradi neprilagojene hitrosti z vozilom zapeljal z vozišča. Vozilo se je nato prevrnilo na streho, pri prometni nesreči pa je nastala le materialna škoda, saj voznik ni bil poškodovan. Vozniku je bila izrečena globa po Zakonu o varnosti cestnega prometa.

 
                                                                              Boštjan DEBELAK
                                                                KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE
                                                                        POLICIJSKI INŠPEKTOR I