Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nov mesec, nov rekord: Kozjansko.info obiskuje vsak četrti prebivalec tega območja


Rasti priljubljenosti spletnega portala Kozjansko.info ni videti konca. V mesecu oktobru je naš in vaš regionalni spletni časopis zabeležil  30.516 obiskov, z 97.700 odprtimi stranmi, ki jih je opravilo 13.240 različnih obiskovalcev. Kozjansko.info torej vsaj enkrat mesečno obišče 25 % vseh prebivalcev Kozjanskega in Obsotelja.

Oktobrske številke pomenijo 25% rast obiskov in 20% porast različnih obiskovalcev glede na mesec poprej. 

Glede na dostopne podatke iz raziskav neodvisnih institucij, Kozjansko.info sodi v sam vrh medijev z največjim dosegom na območju Kozjanskega in Obsotelja.

Kozjansko.info je prisoten tudi na Facebooku, kjer ima že slabih 2000 članov!
Če želite postati del skupnosti Kozjansko.info na tem priljubljenem družabnem omrežju, se pridružite s klikom na to povezavo.

Spoštovani bralci, hvaležni smo vam za zaupanje, držimo pa obljubo, da bomo naš portal skušali narediti še pestrejši in zanimivejši.

Ob priložnosti podjetja, obrtnike in druge poslovne subjekte vabimo, da naše znanje, izkušnje, predvsem pa visoko obiskanost Kozjansko.info, izkoristite za promocijo lastne dejavnosti na svetovnem spletu. Znali vam bomo svetovati in pripraviti najbolj učinkovito oglaševalsko akcijo za vaše podjetje, ali vam izdelali sodobno spletno stran. Zagotavljamo vam, da so glede na doseg portala, naše cene v primerjavi s tradicionalnimi mediji z naskokom najugodnejše. Pišite nam na [email protected] ali pokličite na 031 878 625 begin_of_the_skype_highlighting              031 878 625      end_of_the_skype_highlighting.