Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 20. 10. 2010


RAZBIL STEKLO NA VOZILU

Policisti PP Rogaška Slatina so bili dne 17.10.2010 obveščeni, da je neznanec čez noč na osebnem avtomobilu, ki je bil parkiran na Ul. Kozjanskega odreda v Rogaški Slatini, razbil šipo na prednjih vratih. Policisti so opravili ogled kraja dejanja, o dejanju bodo obvestili Okrožno državno tožilstvo v Celju.

ZAGORELA TRAFO POSTAJA

13.10.2010 je v Zg. Negonju prišlo do požara na trafo postaji. Zaradi požara je za nekaj časa prišlo do izpada elektrike na območju Rogaške Slatine. Požar so pogasili gasilci iz Rogaške Slatine, policisti pa so opravili ogled kraja dogodka. Vzrok požara trenutno še ni znan, zato policisti še zbirajo obvestila. O dejanju bo podano poročilo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

RAZBIJAL V LOKALU

13.10.2010 so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v enem izmed lokalov v Rogaški Slatini. Policisti so na kraju ugotovili, da je 24-letni kršitelj v lokalu razbil več steklenic in kozarcev. Ob posredovanju se je kršitelj umiril, policisti pa so mu izrekli globo zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

PRIDRŽAN VOZNIK

16.10.2010, v večernem času, so policisti PP Rogaška Slatina ustavili in kontrolirali 41 letnega voznika osebnega avtomobila. Pri preizkusu alkoholiziranosti je bilo ugotovljeno, da navedeni vozi v cestnem prometu pod vplivom alkohola in sicer je preizkus z alkotestom pokazal 1.07 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku je bilo odrejeno pridržanje, prav tako bo zoper njega podan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Šmarje pri Jelšah.

 
                                                                              Boštjan DEBELAK
                                                                KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE
                                                                        POLICIJSKI INŠPEKTOR I