Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 13. 10. 2010


NALETNO TRČENJE

Policisti PP Rogaška Slatina so 6.10.2010 na Kidričevi cesti v Rogaški Slatini obravnavali prometno nesrečo. Do nesreče je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje voznika osebnega avtomobila, ki je trčil v vozilo pred njim. V nesreči je nastala materialna škoda na vozilih, policisti pa so kršitelju izrekli globo.

NEPRAVILNO PREHITEVAL

12. 10. 2010 so policisti PP Rogaška Slatina obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila v Ratanski vasi. Do prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja voznika osebnega avtomobila italijanskih registrskih tablic, ki je pri tem trčil v traktor. Pri trčenju se je sopotnica v osebnem avtomobilu lažje poškodovala in je iskala zdravniško pomoč v ZD Šmarje pri Jelšah. Povzročitelju prometne nesreče so policisti izrekli globo.

KURIL V NASELJU

9.10.2010 so bili policisti obveščeni, da neznanec v Steklarski ulici v Rogaški Slatini kuri, pri čemer se močno kadi po celotnem naselju. Policisti so ugotovili, da je domačin kuril travo. Policisti so nadaljnje kurjenje prepovedali, prav tako pa bodo zadevo odstopili v nadaljnje reševanje pristojnemu organu, Inšpektoratu RS za varstvo pred naravnimi in drugimi nesrečami.

 
                                                                              Boštjan DEBELAK
                                                                KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE
                                                                        POLICIJSKI INŠPEKTOR I