Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nov rekord obiskanosti Kozjansko.info, 77 % jih gre na volitve


Po rekordnem avgustovskem mesecu, na Kozjansko.info v septembru beležimo še višje številke obiskanosti našega in vašega spletnega portala. V septembru je tako spletni časopis Kozjanskega in Obsotelja imel 24.661 obiskov z 78.000 odprtimi stranmi, ki jih je opravilo 10.745 različnih obiskovalcev. Kozjansko.info torej vsaj enkrat mesečno obišče 22 % vseh prebivalcev Kozjanskega in Obsotelja.

Septembrske številke pomenijo 20% rast obiskov in 10% porast različnih obiskovalcev glede na mesec poprej. Trendi se ne ustavljajo in po prvih oktobrskih dneh se zdi, da bomo konec meseca pisali o novih rekordih.

Ta mesec smo naše obiskovalce v anketi spraševali, ali se bodo udeležili lokalnih volitev. Pozitiven odgovor je podalo kar 76,8 % glasujočih, nadaljnjih 7,7 % pa je odgovorilo, da mogoče. Na volitve ne bo šlo 12,9 % glasujočih, volilne pravice še jih še nima 2,6 %. 

 Zgornje številke in statistike zagotovo razveseljujejo številne politične akterje, ki so se v predvolilnem času odločili za promocijo v okviru portala Kozjansko.info. Zahvaljujemo se za zaupanje, z željo po čim boljšem uspehu na volilno nedeljo.

 Podjetja, obrtnike in druge poslovne subjekte vabimo, da naše znanje, izkušnje, predvsem pa visoko obiskanost Kozjansko.info, izkoristijo za promocijo lastne dejavnosti na svetovnem spletu. Znali vam bomo svetovati in pripraviti najbolj učinkovito oglaševalsko akcijo za vaše podjetje, ali vam izdelali sodobno spletno stran. Pišite nam na [email protected] ali pokličite na 031 878 625.