Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 1. 9. 2010


ZASEG PREPOVEDANE DROGE

Policisti PP Rogaška Slatina so 26.8.2010 pri kontroli prometa 23 letnemu domačinu iz okolice Rogaške Slatine zasegli dva zavitka prepovedane droge. Ker je obstajal sum, da je navedeni vozil osebni avtomobil pod vplivom prepovedanih drog, mu je bil odrejen tudi strokovni pregled. V razgovoru so policisti ugotovili, kdo mu je drogo prodal, tako da bodo zoper prodajalca podali tudi kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

DOGODEK NA ŽELEZNICI

25.8.2010 se je v Rogaški Slatini v bližini nogometnega igrišča zgodila železniška nesreča in sicer je vlak povozil 55 letno žensko, ki je sedela ob progi. Strojevodja je takoj, ko je opazil žensko začel zavirati, vendar je kljub temu trčil v njo. Ženska je bila pri tem poškodovala in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v Bolnišnico Celje. O dogodku bodo policisti napisali poročilo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.


DREVO ZAPRLO CESTO

29.8.2010 ob 20.40 uri sta se na Partizanski cesti v Rogaški Slatini podrli dve večji drevesi. Pri tem sta podrli drog električne napeljave. Električne žice so pri tem padle čez vozišče. Policisti so cesto takoj zaprli za ves promet. Delavci elektro podjetja so poskrbeli za odklop električnega napajanja in odstranili električne žice, za podrti drevesi pa so poskrbeli gasilci iz Rogaške Slatine in ob 22.40 uri je bila cesta zopet prevozna.


POD VPLIVOM ALKOHOLA ZA VOLANOM

28.8.2010 so policisti PP Rogaška Slatina ustavili in kontrolirali 19 letnega voznika osebnega avtomobila. Navedeni je v postopku kazal znake alkoholiziranosti, zato so mu policisti odredili preizkus alkoholiziranosti. Pri tem je elektronski alkotest pokazal 0.82 mg/l alkohola v izdihanem zraku. 19 letniku je bilo odrejeno pridržanje po Zakonu o varnosti cestnega prometa, prav tako pa so mu policisti izrekli tudi globo.

 
                                                                              Boštjan DEBELAK
                                                                KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE
                                                                        POLICIJSKI INŠPEKTOR I