Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 3. 8. 2010


VLOM V LOKAL

V noči iz 28.7 na 29.7.2010 je bilo v Rogaški Slatini vlomljeno v lokal Sonce. Neznanec je v lokal vstopil skozi okno, katerega je na silo odprl. V lokalu je iz blagajne pri točilnem pultu odtujil menjalni denar. Policisti o storilcu še zbirajo obvestila, nato pa bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

KRŠITEV JAVNEGA REDA

1.8.2010, v jutranjem času, so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni o pretepu pred lokalom Central Cafe v Rogaški Slatini. Policisti so na kraju ugotovili, da je bilo v pretep udeleženih več mlajših moških. Udeleženci pretepa so bili pod vplivom alkohola, eden izmed njih pa je pri pretepu utrpel tudi telesne poškodbe, tako da je moral poiskati zdravniško pomoč. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila,  zoper udeležence pa bodo ukrepali po Zakonu o varstvu javnega reda in miru in Kazenskem zakoniku.

ILEGALNI PRESTOP DRŽAVNE MEJE

V ponedeljek, 2.8.2010, so policisti med Rogatcem in Dobovcem prijeli 35-letnega tujca, državljan BiH, za katerega so kasneje ugotovili, da je ilegalno vstopil v R Slovenijo. Tujcu so policisti izrekli globo po Zakonu o tujcih, nato pa je bil vrnjen v R Hrvaško.

 
                                                                              Boštjan DEBELAK
                                                                KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE
                                                                        POLICIJSKI INŠPEKTOR I