Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Helikopter ponesrečenca iz Sodne vasi prepeljal v Maribor + podrobnosti o nesreči v Gubnem


Z Uprave RS za zaščito in reševanje so sporočili, da je nekaj po peti uri popoldan na cesti Pristava-Podčetrtek v Sodni vasi padel motorist in se poškodoval. Hudo ponesrečenega motorista je na kraju nesreče oskrbela dežurna ekipa NMP Šmarje pri Jelšah, nato pa ga je ekipa Helikopterske nujne medicinske pomoči iz Brnika s policijskim helikopterjem prepeljala v UKC Maribor.

Dodano naknadno iz poročila PU Celje:

38-letni voznik motornega kolesa je vozil po regionalni cesti iz smeri Podčetrka proti Pristavi. Izven naselja Sodna vas je v desnem, nepreglednem ovinku, izgubil oblast nad vozilom in zapeljal čez nasprotno smerno vozišče in čez robnik pločnika. Na pločniku je z motornim kolesom padel in se hudo telesno poškodoval.  


Znane so tudi informacije o sobotni nesreči pri Gubnem

Prometna nesreča, v kateri sta se poškodovala voznika osebnih vozil, se je zgodila v soboto ob 14.20 uri, na regionalni cesti izven naselja Gubno. Do nesreče je prišlo, ko je 21-letni voznik vozil osebni avtomobil po regionalni cesti iz smeri Lesičnega proti Drenskemu Rebru. Ko je v Gubnem zavijal v levo, na dovozno cesto k stanovanjski hiši, ni pustil mimo vseh vozil, ki so pripeljala nasproti, zaradi česar je 21-letni voznik s sprednjim desnim delom svojega vozila trčil v sprednji del vozila, ki ga je iz nasprotne smeri pripeljal 60-letni voznik. V trčenju sta se oba voznika huje telesno poškodovala.

 

 

 

 

 

*Fotografija je simbolična