Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Videoutrinki z Bazenjenja



V soboto je bilo šentjursko letno kopališče v znamenju tradicionalnega Bazenjenja. V vodi in okoli nje se je obiskovalcev trlo, kar je dokaz, da so ljudje željni tovrstnih dogodkov in bi se verjetno prilegel še kakšen. 

Organizatorji iz vrst Študentskega kluba mladih Šentjur so omogočili prost vstop na kopališče po 15. uri, ko so se pričele tudi ostale aktivnosti. Mladinski center Šentjur je poskrbel za mladinske ustvarjalne delavnice, taborniška potapljaška sekcija je poskrbela za prikaz njihove dejavnosti, frizerka Iris Repovš je poskrbela za nekaj atraktivnih pričesk, asparovci pa za masaže. Sadni bar je ponujal limonado in sadje, kar je v tropski vročini še posebej prijalo, obiskovalci pa so si lahko privoščili tudi pestro ponudbo koktejlov. Nad pričakovanji je bila udeležba v turnirju v nogometu na milnici, ki se je tako nekoliko zavlekel. Po sedmi uri so se ekipe četvork pomerile v (ob)bazenskih igrah, katere utrinke si lahko ogledate v spodnjem prispevku. Nastop terasa latino banda je odpadel, tako da je za glasbeno podlago posrkel domači DJ Crocy. Najvztrajšnejši žurerji so zdržali do zgodnjih jutranjih ur. 

Vabljeni tudi ogledu fotogalerije z dogodka, ki jo je v prispevku objavil MC Šentjur.

 

Povezave k preteklim bazenjenjem 

 

 

 t/f/v: bR

 

Omenimo še, da so pri ŠKMŠ objavili 3. številko videooddaje Moč inteligence, kjer povzemajo dogodke od konca februarja. Vanjo so vključene reportaže z naslednjih dogodkov: Brucovanje 2010, Delavnica odpravljanje strahu pred živalmi, Galerija 3oko – karikaturist, Škisova tržnica 2010 in Jabolko modrosti.