Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 7. 7. 2010


KRŠITEV JAVNEGA REDA V ZASEBNEM PROSTORU

V soboto, 3.7.2010,  je na Donački gori prišlo do spora med očetom in sinom. Policisti so na kraju ugotovili, da je oče tega dne prišel domov vinjen in se tam sprl z ženo in sinom. Spor med njimi je z besednega prerekanja prerasel v prerivanje med očetom in sinom. Očetu so policisti izrekli globo zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

DELOVNA NESREČA

5.7.2010 je v 50 letni moški v Logu opravljal sečnjo lesa. Pri žaganju večjega drevesa je le-to začelo drseti in pri tem po pobočju potegnilo tudi moškega. Drevo je drselo približno 20 metrov in se ustavilo v jarku, kjer je moškega stisnilo ob drugo drevo. Na kraju so poškodovanemu nudili zdravniško pomoč, nato je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Bolnico Celje. V bolnišnici je bilo ugotovljeno, da je moški utrpel lažje telesne poškodbe

PRIDRŽANJE ZARADI VOŽNJE POD VPLIVOM ALKOHOLA

V četrtek, 1.7.2010, so policisti v Rogaški Slatini kontrolirali 64-letnega voznika kolesa, ki je s kolesom vijugal po cesti. Pri kontroli so policisti ugotovili, da moški kaže očitne znake alkoholiziranosti. Po pravilno opravljenem preizkusu je moškemu alkotest pokazal 1.19 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Moškemu so policisti izrekli globo, ter mu odredili pridržanje do streznitve.

V nedeljo, 4.7.2010, so policisti v večernem času v okolici Rogaške Slatine ustavili in kontrolirali 44 letno voznico osebnega avtomobila. Odredili so ji preizkus alkoholiziranosti, pri čemer je elektronski alkotest pokazal 0,84mg/l alkohola v izdihanem zraku. Voznici je bilo odrejeno pridržanje do streznitve, prav tako pa bo zoper njo podan tudi obdolžilni predlog na sodišče.

 

                                                                                               Boštjan DEBELAK
                                                                                    KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE
                                                                                          POLICIJSKI INŠPEKTOR I