Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 28. 6. 2010


KRŠIL JAVNI RED IN MIR

V petek, 23.7.2010, v popoldanskem času, je v Rogaški Slatini 38 letnik kršil javni red in mir. Slednji je na dvorišču stanovanjske hiše oškodovanke le to žalil in polival z vodo. Ob prihodu policistov je kršitelj že odšel, policisti pa so mu naknadno izrekli globo zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

TATVINA KOLESA

V četrtek so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni o tatvini moškega kolesa znamke SCOTT Taos. Tatvina je bila storjena 19.7.2010 med 23.00 in 24.00 uro na Celjski cesti v Rogaški Slatini.

HUJŠE KRŠITVE V CESTNEM PROMETU

24.7.2010 so policisti PP Rogaška Slatina ustavili in kontrolirali 64 letnega voznika osebnega avtomobila. V postopku so policisti ugotovili, da navedeni vozi osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako pa je kazal tudi očitne znake alkoholiziranosti. Policisti so mu odredili preizkus z elektronskim alkotestom, katerega je odklonil. Kršitelju je bilo odrejeno pridržanje do streznitve, ter izrečena globa po Zakonu o varnosti cestnega prometa.

25.7.2010 je bil v okolici Rogaške Slatine ustavljen 37 letni voznik osebnega avtomobila, kateremu je elektronski alkotest pri opravljenem preizkusu pokazal, da vozi pod vplivom alkohola. Rezultat preizkusa je namreč znaša 0.69 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so policisti zoper voznika odredili pridržanje.  

TATVINA OSEBNEGA AVTOMOBILA

27.7.2010, v večernem času, so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni o tatvini osebnega avtomobila znamke Opel Astra. Tatvina je bila storjena tega dne čez dan, ko je voznik vozilo pustil parkirano na parkirnem prostoru v Zg. Negonju. Policisti so takoj pričeli z zbiranjem obvestil in v jutranjem času je policijska patrulja vozilo našla v okolici Rogatca. Trenutno še poteka zbiranje obvestil o storilcu dejanja, nato pa bodo policisti spisali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

                                                                              Boštjan DEBELAK
                                                                KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE
                                                                        POLICIJSKI INŠPEKTOR I