Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Plesne novičke: Halužan 2. v Angliji, Dobjanke osvojile Pomladni dan


Zadnji majski dan je bil izjemno uspešen za slatinsko-ukrajinsko plesno navezo Damir Halužan-Ana Maščic, saj sta na renomiranem plesnem tekmovanju v angleškem Blackpoolu med 256 pari osvojila drugo mesto. Damir in Ana trenirata v okviru Plesnega kluba Rolly, pred kratkim pa sta napovedala tudi poroko!

Povezava k novici Plesne zveze Slovenije

 

Lep uspeh je konec prejšnjega meseca uspel tudi plesni skupni Osnovne šole Dobje, saj so dekleta dosegla prvo mesto v plesnem natečaju Pomladni dan 2010 za osnovne šole v Sloveniji! Skupno so sestavljale Sanja Bobek Hrastnik, Vanesa Centrih, Kaja Rabuza, Nastja Romih, Julija in Sabina Šmid.

Povezava k novici OŠ Dobje

 

Dan kasneje so se nekateri predstavniki z našega območja v Ribnici udeležili državnega tekmovanja Šolskega plesnega festivala. Nastopili so učenci OŠ Dobje, OŠ Hruševec Šentjur in I. OŠ Rogaška Slatina, a se nihče ni uvrstil med najboljšo desetorico.

Povezava k novici OŠ Dobje

 

Pred kratkim je bilo v Rogatcu regijsko srečanje plesnih skupin pod okriljem Javnega sklada za kulturne dejavnosti. Med 28 nastopajočimi je bila edina nastopajoča skupna Jabuke iz Šentjurja.

 

 

*Na fotografiji je zmagovita zasedba plesalk iz Dobja; foto: OŠ Dobje