Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Javljanje otrok iz kolonije na Debelem Rtiču (video)


Otroci in mentorji v koloniji na Debelem Rtiču so za vse domače in prijatelje pripravili zelo zabavno in simpatično video javljanje z utrinki iz prvih nekaj dni njihovega letovanja.

Oglejte si predstavitve skupin, kratke povzetke ustvarjalnih delavnic in krst novih učiteljev spremljevalcev.

Prvi video je tukaj:

 

 

 

 

 

 

V prihodnjih dneh pričakujte nova poročila iz Debelega Rtiča na Kozjansko.info.

 

 

Še nekaj osnovnih informacij o letovanju

Bliža se čas, ko se večina otrok že veseli počitnic in z njimi povezanega odhoda na morje. Vendar pa je še vedno veliko otrok, ki jim starši tega ne morejo omogočiti. Razlogi za to so lahko zdravstvene narave – bolezensko stanje – ali pa socialne, ko starši zaradi finančne situacije preprosto ne zmorejo tovrstnega finančnega zalogaja.

Prav zaradi tega Medobčinska športna zveza Šmarje pri Jelšah, s pomočjo sredstev pridobljenih na razpisu in ob pomoči občin, vsako leto organizira zdravstveno letovanje za otroke UE Šmarje pri Jelšah. Letovanja v kampu  na Debelem Rtiču se letno udeleži okoli 140 otrok, za katere skrbi okoli 15 vzgojiteljev, zdravnica in medicinska sestra. Mladi nadebudneži se bodo letos poleg vsakoletnih animacijskih podvigov njihovih vzgojiteljev udeležili tudi strokovne ekskurzije v solinah in izleta z ladjico v Piran.

Pridružite se nam na spletu in spremljajte naše dogodivščine.