Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Športne igre SDS: Šentjur postaja prva violina SDS


Vseslovenske športne igre SDS, ki jih je letos uspešno izvedel šentjurski SDS, so že drugič v tem mesecu privabile v Šentjur Janeza Janšo, to soboto pa tudi še nekatere druge veljake SDS (Ramšakova, Černač, Planko, …) ter številne simpatizerje SDS iz vse Slovenije. Med njimi tudi nogometni legendi Pavlina in Kariča, ki sta igrala na revijalni tekmi med »Janševo« SDS in SDS Šentjur. Vsekakor so bile igre SDS politično-športno-družabni dogodek, ki ga je šentjurska javnost neupravičeno povsem spregledala.

V športnem pogledu igre pravzaprav niso bile nič spektakularnega. Udeležba je bila razmeroma skromna, na igriščih sem pogrešal ekipe s Primorske, Gorenjske, Dolenjske, …, so pa zato naši sosedi Vojničani imeli recimo v nogometu kar 4 postave. Zdi se tudi, da se je po igriščih med pravimi amaterji »slikalo« kar preveč »profesionalcev«, ki verjetno z SDS nimajo veliko skupnega. V tem pogledu je tudi skupna zmaga Šentjurčanov (prvi so bili v šahu, namiznem tenisu, tenisu, drugi v košarki itd.) bolj priznanje šentjurskemu športu kot športnim sposobnostim članov SDS.

t/f: FK / Šentjurske novice

*Na mali fotografiji dvig pokala za najboljši občinski odbor, ki ga držita Štefan Tisel in Jože Korže, sprejela pa sta ga od Janeza Janše; na večji fotografiji postavi nogometnega obračuna s številnimi šentjurskimi legendami in “legendami” ter selekcijo SDS