Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Župan Podčetrtka raztegnil meh na obletnici ansambla Slovenski zvoki (foto in video)


Župan Misja in Slovenski zvoki
Župan Misja in Slovenski zvoki
Minuli petek je v športni dvorani v Podčetrtku potekala obletnica – 10 letnica delovanja ansambla Slovenski zvoki. Na obletnico, ki jo je organiziral TIC Podčetrtek, se je odzvalo kar precejšnje število ljudi.

Pester program so dopolnjevali Prijatelji Zagorja, Ansambel Roka Žlindre, Vesele Štajerke in Modrijani. Povezovalec programa, Vinko Šimek, je z domiselnimi šalami dodobra nasmejal prisotne.

Omeniti velja tudi odličen program ansambla Slovenski zvoki, ki so zopet poskrbeli za odlično vzdušje s svojimi igralsko-pevskimi vložki, in tako smo lahko videli tudi Latojo. Ogledate si jo lahko v foto-galeriji.

Za piko na i je poskrbel župan Podčetrtka g. Peter Misja, ki je skupaj s s “slavljenci” raztegnil meh svoje klavirske harmonike in z njimi zapel in seveda zaigral Slakovo pesem “V dolini tihi“.

Pester program je malo katerega gledalca pustil ravnodušnega in le malo je manjkalo, pa bi srbeča stopala na parket ponesla gledalce.

Ekipa kozjansko.info pa želimo ansamblu Slovenski zvoki obilo ustvarjalnega duha in vse dobro še naprej.

Vabimo vas k ogledu galerije fotografij in video prispevka.

 

 

Številne gledalci so se dodobra nasmejali Vinku Šimeku
Številne gledalci so se dodobra nasmejali Vinku Šimeku

 

Ansambel Slovenski zvoki
Ansambel Slovenski zvoki

Občane Podčetrtka pa še enkrat vabimo, da v naši rubriki “Vprašajte župana” postavite vprašanje županu Podčetrtka Petru Misji. Na najzanimivejša med njimi bo odgovoril v video-intervjuju na Kozjansko.info. Klik za več infromacij .

v/t/f: Egon Horvat