Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina 7. 4. 2010


PROMETNA NESREČA Z UDELEŽBO OTROKA

V četrtek, 1.4.2010, je v Rogaški Slatini na Kidričevi cesti prišlo do prometne nesreče z udeležbo otroka. Policisti so na kraju nesreče ugotovili, da je 12-letni otrok s kolesom pripeljal z dovozne poti na Kidričevo cesto in pri tem zapeljal pred osebni avtomobil. Voznica osebnega avtomobila je poskušala trčenje preprečiti, vendar ji ni uspelo. Pri trčenju se je otrok telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico. 

POSKUS TATVINE

V soboto, 3.4.2010, v večernem času, so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni o pojavu sumljivega vozila v bližini smetišča v Tuncovcu. Policisti so odšli na kraj in pri pregledu okolice so v varovanem območju smetišča prijeli moškega, ki je tja vstopil, kljub temu, da je bilo smetišče zaprto. Pri nadaljnjem zbiranju obvestil so policisti ugotovili, da moški na svojem osebnem avtomobilu uporablja registrske tablice, ki so bile odtujene z vozila v Rogaški Slatini  januarja 2009. Omenjene tablice je prijeti moški takrat sam odtujil in jih sedaj namestil na svoj osebni avtomobil. Zoper moškega bodo policisti napisali kazensko ovadbo na okrožno državno tožilstvo.

NAJDENO KOLO Z MOTORJEM

V Rogaški Slatini na Cankarjevi ulici je bilo najdeno kolo z motorjem znamke Piaggio, VE ITALIEN, belo rdeče barve. Kolo z motorjem se nahaja na PP Rogaška Slatina, kjer ga lastnik lahko prevzame.

HUJŠE KRŠITVE V CESTNEM PROMETU

Policisti Policijske postaje Rogaška Slatina so pretekli teden zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali enega voznika osebnega avtomobila. 

 

Boštjan DEBELAK

KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE

POLICIJSKI INŠPEKTOR I