Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina 20. 4. 2010


PRIJELI GOLJUFA

V prejšnjem poročilu smo poročali o goljufiji, ki jo je storil neznani moški v trgovini s tehničnim blagom v Rogaški Slatini. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je goljufije osumljen moški, doma z območja Maribora. Policisti so z njim opravili razgovor, prav tako pa so mu zasegli nekaj predmetov, ki jih je pridobil z goljufijo. Zoper njega bodo policisti podali kazensko ovadbo. 

HUJŠE KRŠITVE V CESTNEM PROMETU

Policisti Policijske postaje Rogaška Slatina so pretekli teden zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali 5 voznikov. Enemu izmed njih so policisti zasegli tudi osebni avtomobil, saj je bilo ugotovljeno, da je v zadnjih dveh letih storil več hujših prekrškov.
Poleg pridržanih voznikov so policisti v preteklem tednu v cestnem prometu kontrolirali tudi več voznikov, ki so vozili pod vplivom alkohola, stopnja ugotovljene alkoholiziranosti pa je bila pri njih nad 0.25 in pod 0.52 miligrama v litru izdihanega zraka. Vsem navedenim so policisti izrekli predpisano globo in predpisano število kazenskih točk.

 

Boštjan DEBELAK
 
KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE
 
POLICIJSKI INŠPEKTOR I