Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Košarka: Slatinčani konkurenčni s Koprom, Šentjurčani v sredo na TVS 2


V včerajšnji prvi kvalifikacijski tekmi za preboj v Ligo Telemach so košarkarji Rogaške v Kopru, kjer jih je spodbujalo veliko ljubiteljev najlepše igre na svetu, klonili s 14 točkami razlike, a so gostitelji do najvišje prednosti prišli v končnici, ko so se 1.B-ligaši skušali približati z veliko meti z razdalje, a se ni razpletno po njihovih željah. 

Drugo srečanje v Rogaški Slatini bo v sredo, 28. aprila, in sicer ob 19. uri, kjer zna biti ob pomoči občinstva slika povsem drugačna.

 

Dodatne kvalifikacije v Ligo Telemach – 1. tekma

KK Luka Koper : KK Rogaška 82:68 (Jotić 16, Pešić 12, Pungartnik 12, …)

Poročilo o tekmi KK Rogaška

 

 

Košarkarji Šentjurja so zaradi zaključnega turnirja NLB lige, kjer je sodelovala Union Olimpija, po peklenskem tempu nekoliko počivali. Naslednjo tekmo bodo odigrali v sredo s Parklji, in sicer v dvorani ŠRC Ježica ob 20. uri. Srečanje bo prenašala tudi TV Slovenija na svojem 2. programu, na tribunah pa bo gotovo veliko Šentjurčanov, ki bodo morda za potovanje na sever Ljubljane organizirali poseben avtobusni prevoz. Naslednje srečanje v Hruševcu bo le dva dni kasneje, ko boda na predvečer praznika dela gostili novomeško Krko.

 

 

*Na sliki prizor z medsebojne tekme med Koprom in Parklji, ki bodo sredini nasprotniki ekip z našega območja. Slatinčani bodo morali zelo paziti na visokega Gruzinca Ugrehelidzeja, Šentjurčani pa na Daria Krejića. Foto: KZS/alesfevzer.com