Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 25. 3. 2010


PROMETNA NESREČA S HUDIMI POŠKODBAMI

V sredo, 17.3.2010, se je v Spodnji Kostrivnici zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili dve osebi telesno poškodovani, od tega ena huje.  Policisti so pri ogledu kraja prometne nesreče ugotovili, da je 19 – letni voznik osebnega avtomobila pri vožnji  izgubil oblast nad vozilom, ter trčil v nabrežino.  Vozilo se je nato prevrnilo na streho. V prometni nesreči je bil voznik lažje telesno poškodovan, sopotnica v vozilu pa huje. Oba sta bila z reševalnim vozilom odpeljana v Bolnico Celje. 

HUJŠE KRŠITVE V CESTNEM PROMETU

Policisti Policijske postaje Rogaška Slatina so pretekli teden zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali 4 voznike.  

RAZISKAVA TATVINE

Prejšnji teden smo poročali o tatvinah digitalnih sprejemnikov za pretvorbo televizijskega signala iz trgovin na območju Policijske postaje Rogaška Slatina. V tem tednu so policisti z zbiranjem obvestil ugotovili, da je tatvin osumljen moški, doma z območja Poljčan. Policisti so pri osumljenemu na podlagi odredbe za hišno preiskavo opravili preiskavo in pri tem našli več odtujenih predmetov. Zoper osumljenca bodo podali kazensko ovadbo. 

NEZAKONITO BIVAL V SLOVENIJI

Policisti PP Rogaška Slatina so v torek, 23.3.2010, v večernem času, kontrolirali 28 letnega tujca, državljana Srbije. V postopku so policisti ugotovili, da navedeni nezakonito prebiva v Sloveniji, saj mu je dovoljenje za prebivanje že poteklo. Tujcu je bila izrečena globa po Zakonu o tujcih, prav tako je bil odstranjen iz države.  

 

Boštjan DEBELAK

KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE

POLICIJSKI INŠPEKTOR I