Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 2. 3. 2010


TATVINA MOBITELA
V sredo so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni, da je tega dne neznanec v trgovskem centru Merkur izkoristil priložnost in odtujil službeni mobilni telefon, last omenjenega trgovskega centra.

PROMETNI NESREČI S TELESNIMI POŠKODBAMI
V četrtek zjutraj se je v Negonju zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Do prometne nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti, v njej pa sta dve osebi utrpeli lažje telesne poškodbe. Zoper povzročitelja bodo policisti podali obdolžilni predlog na sodišče.

Podobna nesreča se je zgodila v noči s petka na soboto v Žiberniku. Tu je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v drog javne razsvetljave. Voznik se je v prometni nesreči lažje telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Bolnico Celje. Na kraju so policisti vozniku odredili tudi preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je voznik vozil osebni avtomobil pod vplivom alkohola, kar je vsekakor pripomoglo k prometni nesreči. Voznik bo moral poleg globe poravnati tudi povzročeno škodo na javni infrastrukturi.

HUJŠE KRŠITVE V CESTNEM PROMETU
Policisti PP Rogaška Slatina so v preteklem tednu zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali enega voznika, prav tako so zaradi storitve več hujših prekrškov enemu kršitelju cestnih predpisov zasegli vozilo.

Boštjan DEBELAK
KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE
POLICIJSKI INŠPEKTOR I