Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina 16. 3. 2010


TATOVI NA DELU

V soboto, 13.3.2010, so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni o tatvini gorskega kolesa znamke King 2000 TY 40. Tatvina je bila storjena iz skupne kolesarnice na Celjski cesti v Rogaški Slatini.

Istega dne v večernem času so v trgovini Jager v Tržišču ugotovili, da jim je neznanec odtujil digitalni sprejemnik za pretvorbo televizijskega signala. Digitalni sprejemnik za pretvorbo televizijskega signala je bil pred časom odtujen tudi v trgovini Merkur, o tatvini pa so bili policisti obveščeni v ponedeljek, 15.3.2010.

V vseh primerih bodo policisti zbrali dodatna obvestila in zadevo odstopili na okrožno državno tožilstvo. 

PROMETNI NESREČI S POBEGOM

V nedeljo, 14.3.2010, ob 14.45 uri, so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni, da je neznanec na parkirnem prostoru pri Pegazovem domu, na Celjski cesti v Rogaški Slatini, poškodoval parkirano osebno vozilo. Na vozilu je poškodoval levo prednjo stran.

Prav tako v nedeljo, 14.3.2010, ob 19.35 uri, se je v Rogatcu pri osnovni šoli zgodila prometna nesreča, v kateri sta vozili trčili z ogledali. Po trčenju z ogledali je oškodovanka zapeljala desno, ter tam z vozilom podrsala še po ograji. Po nesreči je voznik drugega vozila, ki je bilo bele barve, odpeljal naprej proti Sv. Juriju, ne da bi se ustavil.

Policisti naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o navedenih dveh nesrečah, da se oglasijo na Policijsko postajo Rogaška Slatina, ali pokličejo na telefonsko št. 03 818 54 50. 

KRŠITEV JAVNEGA REDA

V soboto,13.3.2010, so policisti v Rogaški Slatini, zaradi kršitve javnega reda, obravnavali 38-letnega moškega. Navedeni je tega dne v zasebnem stanovanju razgrajal in vpil na domače. Ob prihodu policistov se ni hotel umiriti, nadaljeval je z razgrajanjem. Ker je bil moški očitno pod vplivom alkohola in se ni hotel umiriti, so policisti zoper njega odredili pridržanje. Prav tako mu je bila zaradi kršitve izrečena globa. 

VLOMI V OBJEKTE

V torek, 16.3.2010, zjutraj, so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni, da je neznani storilec vlomil v prostore gostišča HAM-HAM v Rogatcu. Policisti so opravili ogled kraja dejanja in ugotovili, da je neznani storilec v objekt vstopil skozi okno, ter nato iz gostišča odtujil 700 EUR.

Istega dne, v torek, 16.3.2010, se je zgodil tudi vlom v stanovanjsko hišo v Tekačevem. Tako je neznani storilec med 12.30 in 14.20 uro vlomil v stanovanjsko hišo in iz nje odtujil 2500 EUR gotovine, prenosni računalnik, ročno moško uro in ženske uhane.

Policisti bodo v obeh primerih zbrali dodatna obvestila, nato pa podali kazensko ovadbo na okrožno državno tožilstvo. 

HUJŠE KRŠITVE V CESTNEM PROMETU

Policisti PP Rogaška Slatina so v preteklem tednu zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali štiri voznike.

 
BOŠTJAN DEBELAK
 
KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE
 
POLICIJSKI INŠPEKTOR I