Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Materinski dan z vrtcem Šmarje pri Jelšah


Materinski dan Šmarje pri JelšahV torek, 23. marca, so v Kulturnem domu v Šmarju pri Jelšah otroci mamicam pripravili presenečenje ob materinskem dnevu. Nastopile so skoraj vse skupine vrtca Šmarje pri Jelšah razen najmlajših otrok. Pester program in otroška igrivost sta marsikomu popestrila dan in razvedrila obraz.

Takoj na začetku nas je pozdravil šarmantni glas Igorja Gerjeviča, ki je napovedal pestro dogajanje. Skupine otrok so pripravile plesne, igrane in pete točke.

Videli smo lahko različne igre: Ristanc; Mati, ali je kruh pečen; John Marion iz Londona; Hodi, hodi…stop; Jabolko; Jaz sem muzikant; Ali je kaj trden most in Domine.

Odziv mamic, očetov, bratov, sester, babic, dedkov in še marsikoga je bil odličen, saj so napolnili Kulturni dom do zadnjega sedeža. Pohvale za izvedbo odličnega programa si najprej zaslužijo otroci, veliko zaslug pa gre tudi njihovim vzgojiteljem in pomočnikom vzgojiteljev. Vsekakor smo bili priča lepemu programu, ki nam bo ostal v lepem spominu.

Vabljeni k ogledu video- utrinkov spodaj in fotografij, ki si jih lahko ogledate v galeriji fotografij oz. s klikom tule.

 

 

v/t/f: Egon Horvat