Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobrodelna akcija za Marka Antoliča


Železniško postajališče Podplat
Železniško postajališče Podplat
Še ne 17 letnemu Marku Antoliču je trenutek nepazljivosti za vedno spremenil življenje. Nesreča na železniški postaji v Podplatu novembra lani ga je prikovala na invalidski voziček. Trenutek neprevidnosti in mladostniška razigranost sta botrovali nepazljivosti pri slovesu s prijateljem, ki je bi takrat na vlaku. Marko je nesrečno padel in kolesa vlaka so mu poškodovala obe nogi, eno tako hudo, da mu je v bolnišnici niso mogli rešiti.

Mladostnik, ki je bil športnik, rad je kolesaril in smučal, za aktivno življenje potrebuje ustrezno protezo. Žal pa je slednje za sedemčlansko družino s petimi otroki prevelik zalogaj. Marija Čakš, predsednica KS Kostrivnica, je spodbudila akcijo za pomoč Marku. Denar se že zbira, vendar bi radi, da se v akcijo vključi čim več ljudi, ne le iz tega območja, temveč iz širše okolice. Dobra proteza je namreč zelo draga. V podporo Marku, bo jeseni organiziran tudi dobrodelni koncert v Kulturnem domu v Rogaški Slatini.

Tudi člani kolesarskega kluba Mestinje bodo sredi maja pripravili dobrodelno prireditev v Rogaški Slatini, kjer bodo predstavili svoje kolesarjenje po Evropi v sklopu projekta Evropa na dveh kolesih.

Dobrodelnost pa kliče tudi Vas, dragi bralci. Za vse, ki bi radi pomagali pri nakupu proteze, lahko to storite pri Banki Celje: SI56 0638-2036-4933-411 s pripisom: za Marka Antoliča.

Dobrota pač ne pozna meja.