Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 9. 2. 2010


PREPOVED PRIBLIŽEVANJA
V torek so policisti PP Rogaška Slatina izrekli prepoved približevanja 53-letniku iz območja Rogatca, saj so bili isti dan dvakrat obveščeni o kršitvi javnega reda in miru in izvajanju nasilja nad domačimi. Kršitelju je bilo odrejeno tudi pridržanje, saj so policisti nato zbirali še dodatna obvestila o storitvi kaznivega dejanja nasilja v družini. Zoper kršitelja sledi kazenska ovadba.

KRŠITEV JAVNEGA REDA
V ponedeljek je 47-letnik v Rogaški Slatini poskušal fizično obračunavati s svojo partnerico in njenim otrokom. Kljub posredovanju policistov, se kršitelj ni hotel umiriti ter je še naprej grozil in kričal. Policisti so zoper njega odredili pridržanje po Zakonu o prekrških. Ker se je v postopku uprl, so morali policisti uporabiti tudi prisilna sredstva. Kršitelju je bila zaradi kršenja javnega reda izrečena globa.

HUJŠE KRŠITVE V CESTNEM PROMETU
Policisti PP Rogaška Slatina so v preteklem tednu, zaradi vožnje pod vplivom alkohola, pridržali 4 voznike. Zasegli so tudi eno vozilo, saj je bilo ugotovljeno, da je voznik storil več hujših kršitev cestno prometnih predpisov.

 

Boštjan DEBELAK
KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE
POLICIJSKI INŠPEKTOR I