Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 24. 2. 2010


AKTIVNI KRŠITELJI JAVNEGA REDA
V noči s ponedeljka na torek so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni, da se pri ZD Rogaška Slatina nahaja poškodovan moški. Policisti so skupaj z reševalci in zdravnikom iz ZD Šmarje odšli na kraj in pri tem ugotovili, da je bil moški poškodovan v pretepu s sosedom. Poškodovani je utrpel poškodbe po obrazu, ter je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Bolnico Celje. Storilec se bo moral za svoje dejanje zagovarjati na sodišču.
V torek čez dan so morali policisti posredovati na Zdraviliškem trgu v Rogaški Slatini, kjer je prišlo do spora med dvema moškima. Policisti so zaradi kršitve javnega reda obema izrekli globo po Zakonu o varstvu javnega reda.

TATVINA GRADBENEGA MATERIALA IN ORODJA
V sredo so Policijsko postajo Rogaška Slatina obvestili, da je bil v zadnjih dveh dneh z gradbišča v hotelu Donat v Rogaški Slatini odtujen ozemljitveni kabel, led svetilka in baterijski vrtalnik. Skupna vrednost odtujenih stvari znaša cca 400 EUR. Policisti so opravili ogled kraja dejanja, nato bodo zbrali dodatna obvestila in podali kazensko ovadbo na okrožno državno tožilstvo.
O podobni tatvini so bili policisti obveščeni tudi v soboto. Tokrat je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec iz novogradnje stanovanjske hiše odtujil 12 metrov bakrenih odtočnih cevi.

PROMETNA NESREČA
V petek je v Rogaški Slatini prišlo do prometne nezgode v kateri sta bili udeleženi dve vozili. Policisti so ob ogledu kraja nesreče ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje. V prometni nesreči je sopotnik v vozilu povzročiteljice utrpel lažje telesne poškodbe.

HUJŠE KRŠITVE V CESTNEM PROMETU
Policisti PP Rogaška Slatina so v preteklem tednu zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali enega voznika.

Boštjan DEBELAK
KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE
POLICIJSKI INŠPEKTOR I