Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 16. 2. 2010


VLOM V SKLADIŠČE
V četrtek so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni, da je bilo čez noč vlomljeno v skladiščne prostore trgovskega centra Merkur. Policisti so opravili ogled kraja dejanja in začeli z zbiranjem obvestil. Pri tem je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec iz skladišča odtujil več kosov orodja, med drugim vibracijsko ploščo, ročni kotni brusilnik, ter dve električni vrtalni kladivi.

POŽAR V STANOVANJSKI HIŠI
V soboto je v Podplatu prišlo do manjšega požara v stanovanjski hiši. Požar so domači uspeli pogasiti še pred prihodom gasilcev. Na kraju so bili tudi policisti PP Rogaška Slatina, ki so opravili ogled kraja požara, pri tem pa je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo zaradi kratkega stika na električnem podaljšku pralnega stroja v kurilnici stanovanjske hiše. O dogodku bodo policisti podali poročilo na okrožno državno tožilstvo.

PREDRZNA TATVINA
V ponedeljek so policisti PP Rogaška Slatina obravnavali tatvino denarnice v enem izmed gostinskih lokalov v Rogaški Slatini. Oškodovanec je tega dne sedel na terasi lokala. Ko je odšel v lokal po cigarete je na mizi, na terasi, pustil denarnico. Iz lokala je nato opazil neznanca, ki je z mize vzel denarnico in zbežal. Oškodovanec je stekel za njim, vendar se mu je storilec izmuznil in pobegnil. Z denarnico je storilec oškodovancu odnesel osebne dokumente in 1350 EUR gotovine. Policisti o storilcu še zbirajo obvestila, nato pa bodo podali kazensko ovadbo.

HUJŠE KRŠITVE V CESTNEM PROMETU
Policisti PP Rogaška Slatina so v preteklem tednu, zaradi vožnje pod vplivom alkohola, pridržali 3 voznike. Zasegli so tudi dve vozili, saj je bilo ugotovljeno, da sta voznika storil več hujših kršitev cestno prometnih predpisov.

 

Boštjan DEBELAK
KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE
POLICIJSKI INŠPEKTOR I