Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Gradnja novega upravnega središča v Šmarju (foto in video)


obcina_smarjeZaradi pogrezanja obstoječe stavbe, v kateri imata svoje prostore Občina in Upravna enota Šmarje pri Jelšah, so danes postavili povsem novo, moderno in okolju prijazno upravno središče.

Nova objekta stojita nasproti obstoječe stavbe, ki jo v kratkem čaka rušenje. Na Upravni enoti so se odločili za postavitev montažnega objekta, nova občinska stavba pa je zgrajena iz okolju prijaznega, 100 odstotno obnovljivega materiala. Postavitev obeh objektov je potekala zelo hitro. Ob 13h so postavili temeljni kamen, ob 15h pa je župan že slavnostno prerezal otvoritveni trak. 

Akcija, s katero so uslužbenci Občine in Upravne enote Šmarje pri Jelšah popestrili pustni torek, je privabila kar nekaj občanov, ki so se v sproščenem vzdušju lahko posladkali s krofi in se ogreli s kuhanim vinom.

V spodnjem videoprispevku si oglejte, kako so postavili novo šmarsko upravno središče, kaj sta povedala župan Jožef Čakš in vodja oddelka za okolje in prostor Peter Planinšek ter kako se je zapletlo pri rezanju otvoritvenega traku. Obiščite tudi našo fotogalerijo in se prepričajte, da je bilo na pustni torek pred občino res veselo.

 
arest
V sklopu nove občinske stavbe bo tudi začasno bivališče za kriminalce
upravna enota
Na Upravni enoti so se odločili za montažni objekt
obcina
Delavci so se odločili, da si kar sami postavijo nove prostore
Več fotk v galeriji Kozjansko.info (klik)
 
t/v/f: Marko Kovačevič