Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Predstavitev Biografije Mi2 in nagradna igra (video)


biografija Mi2Obsoteljski rockerji Mi2 danes v Mariboru, Celju in Ljubljani predstavljajo sveže izdano biografijo skupine. Biografija Mi2 je nastala na pobudo Založbe Litera, njen pisec pa je Mohor Hudej. Ob biografiji je izšla še pesmarica z besedili iz dosedanjih petih in iz novega albuma, oplemenitena z duhovitimi ilustracijami Borija Zupančiča. Mi2jevce smo ujeli na prvi postaji, v Mariboru.

Knjiga ni klasična biografija, saj se ob opisu geneze benda in njegovih prigod ter nezgod ukvarja tudi s časom in prostorom, v katerem so nastali Mi2. Opisuje čas tranzicije in vpliv, ki ga je le-ta imela na skupino. V knjigi so zbrane tudi številne zanimivosti, arhivske fotografije, razmišljanja in komentarji. 

Oglejte si spodnji videoprispevek, pogovor z Jernejem Dirnbekom, Tonetom Kregarjem in Mohorjem Hudejem, ne spreglejte nagradnega vprašanja na koncu posnetka. Skupina Mi2 podarja komplet Biografije in Pesmarice izžrebancu, ki bo pravilno odgovoril na zastavljeno vprašanje. Svoje odgovore pošljite na elektronski naslov [email protected], najkasneje do sobote, 23. januarja.

 

predstavitev biografije Mi2
Orlando Uršič iz založbe Litera, Robert Novak, povezovalec programa Robert Titan Felix, Tone Kregar, Jernej Dirnbek in avtor biografije Mohor Hudej

t/v/f: Marko Kovačevič