Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

S Kozjansko.info na največji prednovoletni glasbeni dogodek v regiji


 

Božično-novoletni koncerti Pihalnega orkestra Šentjur z vedno zanimivi gosti so v zadnjih letih postali ena najbolj pričakovanih prireditev na širšem območju, saj je športna dvorana OŠ Hruševec Šentjur vedno polna do zadnjega kotička.

Zato so se letos organizatorji odločili, da bodo pripravili kar dva glasbeno-zabavna večera, in sicer v nedeljo, 27., ter v ponedeljek, 28. decembra, obakrat ob 18. uri. Tokratna gostja bo Darja Švajer, program pa povezoval Tilen Artač, bolj znan v vlogi ljudske psihologinje Ifigenije.

Organizatorji v sodelovanju z našim portalom podarjajo kar 16 vstopnic, in sicer po ključu: 2 posamični vstopnici za vsako izmed 8 občin Kozjanskega in Obsotelja (Bistrica ob Sotli, Dobje, Kozje, Podčetrtek, Rogaška Slatina, Rogatec, Šentjur in Šmarje pri Jelšah).

Do vključno srede, 23. decembra, opolnoči, nam na [email protected] posredujte odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: »Kdo je dirigent PO Šentjur?«

Z enega elektronskega naslova lahko posredujete en odgovor, vsebuje pa naj vaše ime in priimek ter občino, kjer prebivate. Spisek nagrajencev bomo objavili v četrtek, 24. decembra. Izžrebanci boste vstopnice za koncert, ki bo v ponedeljek, 28. decembra, dvignili na blagajni prizorišča.

 

Povezava do spletnega mesta Pihalnega orkestra Šentjur

Povezava do prispevka o lanskem koncertu

 

*Odgovore na nagradno vprašanje je poslalo manj kot 16 interesentov, zato so vsi, ki so pravilno odgovorili (dirigent PO Šentjur je Jure Hladnik), upravičeni do vstopnice za ponedeljkov koncert. Vstopnico prevzamete na blagajni športne dvorane OŠ Hruševec Šentjur.