Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

26. 12.: Podčetrtek: Dedek Mraz v Obsotelju


Že kar precej časa je, odkar sta se pobratili krajevni skupnosti Podčetrtek in »Jožica Flander« iz Maribora. Od takrat teče med njima spontano in prijetno sodelovanje. Ne mine namreč sobota, da ne bi Mariborčani ob pomoči domačinov pomagali graditi to in ono. Skupaj so urejevali cesto do Olimja in še marsikaj in tudi minulo soboto je bilo tako.

Ker bo mariborska KS organizirala prihod Dedka Mraza, se bo ta seveda oglasil tudi v Podčetrtku. Mariborčai bodo obdarili vse šolske otroke, socialni podpiranci bodo dobili darila v vrednosti 100 din, otroke revnih staršev pa bo Dedek Mraz presenetil z darili v vrednosti 300 din.

Podčetrška KS pripravlja z društvom prijateljem mladine in šolo pripravlja novoletno jelko za vse občane. Vsem, ki jih mika sreča, lahko izdamo veliko skrivnost, da bodo lahko sodelovali na veliki pionirski tomboli. Kot je že navada, bodo otroci obiskali vse socialne podpirance v KS in jih obdarovali.
Za konec povejmo še, da se bo Dedek Mraz spomnil tudi na Jero Sinkovič, najstarejšo občanko Podčetrtka. Letos, ob njeni 99-letnici, so ji obljubili, da ji bodo napeljali vodovod in elektriko in tako bo Jera Sinkovič novo leto dočakala v soju električne svetilke.

Novi tednik, 26. 12. 1974

Четыреста сорок шесть долларов двадцать пять центов, поправил его Чиун.

Отдохни, восстанови силы, сказал Дилвиш, а потом плыви к берегу.

Стараясь сосредоточиться, Мейтланд обследовал землю в поисках горелых трубок, которыми он писал.

Нет, он каждое должен "Элективные курсы по истории 8-11 кл." обдумать и, если сочтет неразумным, ни за что исполнять не будет.

Короче говоря, Хесус Гомес пошел на погружение, и вот, как и говорил мистер Колдуэлл, ему предстал затонувший корабль и мертвецы.

И Синанджу, "Настольная книга кадровика" уходящая в древность длинная череда Мастеров, тоже была семьей Римо.