Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

21. 12.: Sporočilo javnosti šentjurskih mladincev


Delegacija ZSMS v družbenopolitičnem zboru (DPZ) Občinske skupščine Šentjur pri Celju ter predsedstvo občinske konference ZSMS Šentjur ugotavlja, da niso bili realizirani sklepi, ki so jih sprejeli na prekinjeni seji DPZ oktobra letos in ki se nanašajo na delovanje izvršnih in upravnih organov skupščine občine Šentjur.

To je še en dokaz več, da je bilo naše prvo sporočilo javnosti letos poleti, v katerem smo zapisali, kako deluje šentjurska skupščina, pravilno. Zato javnost pozivamo tudi v bodoče naj nas podpira tako kot je to počela do sedaj. To nam je dokazala s številnimi podpisi šentjurske delegacije.
Občinskih organom sporočamo, da bomo, če v 14 dneh ne bodo sklicali seje DPZ, pričeli zbirati podpise delegatov skupščine, zahtevali pa bomo tudi odstop celotne občinske garniture.

Če ta ne bo reagirala na podpise delegatov, se bo izkazalo, da je skupščinski sistem s družbenopolitični skupnosti Šentjur le farsa. Zato bomo Šentjurčanom predlagali popoln bojkot vseh aktivnosti, ki jih organizira skupščina, vključno z volitvami prihodnje leto, ker v takšnih organih nima smisla sodelovati.

Novi tednik, 21. 12. 1989