Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V garderobi s Tanjo Žagar in Heleno Blagne (video)


tanja zagar helena blagneMartinov vikend je Šmarčanom prinesel kar dva velika koncerta. V soboto je bil v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah velik koncert Tanje Žagar z gosti, v nedeljo pa so v športni dvorani prepevali Helena Blagne, Domen Kumer in Alfi Nipič. Tako Tanja kot Helena sta za Kozjansko.info spregovorili v garderobah.

Razprodana dvorana kulturnega doma je Tanjo Žagar in njene goste nagradila z bučnim aplavzom. V glasbeno – plesnem šovu so Tanji družbo delali Ivo Mojzer, Kemal Monteno, Rok Ferengja, David Grom in soplesalec Matevž Ogorelec. Program je z duhovitimi domislicami povezoval Sebastjan Kamenik. V spodnjem posnetku si oglejte, kako je Tanja Žagar strnila vtise po koncertu. Po njenih besedah naslednje leto znova pride v Šmarje.

 
Eden od vrhuncev večera je bila zagotovo izvedba uspešnica iz časov Foxy Teens. V spodnjem posnetku si oglejte, kako je Tanja, ob spremljavi klavirja, zapela Naj pada zdaj dež.
 
Helena, Alfi in Domen
Na povabilo Jožeta Škorjanca so v nedeljo zvečer v športni dvorani koncertirali Helena Blagne, Alfi Nipič, Domen Kumer in Hlapci, program pa je povezoval humorist Gojko Jevšenak. Heleno Blagne smo ujeli ravno v pripravah na nastop. V spodnjem posnetku si oglejte, kaj meni prva dama slovenske glasbe o Šmarčanih, Kozjanskem in Obsotelju ter njeni naslednici na glasbeni sceni.
 
 
O koncertu, glasbi ter pogledu na Obsotelje in kozjansko z neba je spregovoril organizator koncerta Jože Škorjanec.
 
 
t/v/f: Marko Kovačevič