Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Iz vaje gledališko – plesne predstave Anči (foto in video)


Otroška gledališko – plesna skupina Zvezde večera bo v soboto premierno predstavila svojo najnovejšo predstavo. Anči je priredba svetovno znanega muzikala Annie v malo drugačni preobleki. Mlade igralke, igralce in plesalke smo obiskali na eni zadnjih vaj pred premiero.

Anči je četrti projekt skupine, ki deluje znotraj Mladinskega kulturnega kluba Netek. Prejšnje predstave Čarovnik iz Oza, Božična pesem ter Drejček in trije Marsovčki so bile s strani publike toplo sprejete. V skupini trenutno sodeluje 28 otrok, starih od 10 do 15 let, ki pod vodstvom mentorjev iščejo nova znanja na področju gledališke igre in plesa. Najnovejšo predstavo so pripravljali od pomladi. Ob rednih tedenskih vajah v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah so se udeležili tudi enotedenskih intenzivnih vaj ob zaključku poletnih počitnic. Pred sobotno premiero jih čakajo še dve generalki.sirote

O predstavi
Predstava Anči govori o navihani deklici, ki svoje otroštvo preživlja v sirotišnici pri ekscentrični skrbnici Koprivi. Njeno življenje se spremeni, ko na vrata sirotišnice potrka Angelika, osebna tajnica Oliverja Vratovinca, najbogatejšega človeka v državi. Anči se preseli v vilo, kjer jo živahno Vratovinčevo osebje toplo sprejme. A deklica še vedno hrepeni po tem, da bi nekoč našla svoje prave starše.

Za pokušino pred premiero si oglejte spodnji odlomek iz vaje. Prava stvar, s kostumi, sceno in glasbo pa vas čaka v soboto, 7. novembra, ob 18. uri v Kuturnem domu Šmarje pri Jelšah. Za več informacij o predstavi obiščite spletno stran Mladinskega kulturnega kluba Netek. Oglejte si tudi galerijo fotografij, ki so nastale na sredini vaji.

anci