Šentjurski tenisači pred zadnjim dejanjem sezone

9. 10. 2009 10:23

 

Zadnjo septembrsko soboto so pri Teniškem klubu Šentjur izvedli odprto prvenstvo za pokal Občine Šentjur, ki ga je podelil župan Štefan Tisel. V šentjurskem športnem parku se je merilo 25 tenisačev iz domačega in okoliških klubov.

V lepem vremenu in pred številno, morda malce preveč razgreto publiko je v finalu prepričljivo slavil še lani aktivni ligaški igralec Primož Popovič iz Vojnika. S 6:4 in 6:1 je premagal domačina Jerneja Pepevnika, čeprav je slednji v prvem nizu povedel s 4:1, a je zaradi okvare loparja moral nadaljevati z manj primernim pripomočkom. V malem finalu je Šentjurčan Aleksander Recko ugnal Sebastjana Leberja iz Vojnika, ki je poprej na tem turnirju tri leta zapored zmagal.

V nedeljo, 11. oktobra, s pričetkom ob 9. uri bodo šentjurski tenisači izvedli tradicionalni kostanjev turnir žrebanih dvojic, ki pomeni tudi nekakšen zaključek sezone na odprtem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*na zgornji sliki so najboljši štirje: Pepevnik, Recko, Leber in Popovič, na spodnji pa gasilska fotka s pokali in županom; foto: TK Šentjur

 

 

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X