Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šentjurski tenisači pred zadnjim dejanjem sezone


 

Zadnjo septembrsko soboto so pri Teniškem klubu Šentjur izvedli odprto prvenstvo za pokal Občine Šentjur, ki ga je podelil župan Štefan Tisel. V šentjurskem športnem parku se je merilo 25 tenisačev iz domačega in okoliških klubov.

V lepem vremenu in pred številno, morda malce preveč razgreto publiko je v finalu prepričljivo slavil še lani aktivni ligaški igralec Primož Popovič iz Vojnika. S 6:4 in 6:1 je premagal domačina Jerneja Pepevnika, čeprav je slednji v prvem nizu povedel s 4:1, a je zaradi okvare loparja moral nadaljevati z manj primernim pripomočkom. V malem finalu je Šentjurčan Aleksander Recko ugnal Sebastjana Leberja iz Vojnika, ki je poprej na tem turnirju tri leta zapored zmagal.

V nedeljo, 11. oktobra, s pričetkom ob 9. uri bodo šentjurski tenisači izvedli tradicionalni kostanjev turnir žrebanih dvojic, ki pomeni tudi nekakšen zaključek sezone na odprtem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*na zgornji sliki so najboljši štirje: Pepevnik, Recko, Leber in Popovič, na spodnji pa gasilska fotka s pokali in županom; foto: TK Šentjur