Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

LMN Šentjur: znova dvojno slavje Loke


 

V Ligi malega nogometa Šentjur so ekipe v soboto odigrale zadnji krog, dan kasneje pa so zaključili še s pokalnim tekmovanjem.

Zadnji krog je prinesel derbi med prvouvrščenima ekipama, ki pa ni imel vpliva na razvrstitev. Loški ekipi sta se razšli s po tremi zadetki v mrežah. Sokoli so s 6:5 ugnali planinske Švede, Nova vas pa je tekmo z Mont Parisom dobila brez boja.

Končni vrstni red: 1. Loka Vulkanizerstvo Mulej, 2. Loški hopsi Alfagrad, 3. Santana Nova vas, 4. Sokoli kavabar Pošta, … Lestvica s podrobnostmi in rezultati po krogih.

V skupini za uvrstitev od 7. do 11. mesta je Hladno pivo s 6:2 ugnalo Grobelno, Šentvid in Miki Miške pa so se razšli z neodločenim rezultatom. Najboljša uvrstitev je uspela ekipi Grobelnega. Lestvica s podrobnostmi in rezultati po krogih.

Skupina za uvrstitev od 12. do 16. mesta je s tekmovanji zaključila že prej. Lestvica s podrobnostmi in rezultati po krogih.

Kralj strelcev je s skupno 42 zadetki postal Matjaž Vojsk. Sledita Primož Gajšek in Aleš Marot z 32 oz. 30 zadetki, vsi pa so soigralci v Loki Vulkanizerstvu Mulej. Celotna lista strelcev.

V točkovanju za športno igro oz. fair play so bili najbolje ocenjeni Švedi, pred Loko in Šentvicom.

Včeraj so odigrali še zadnji tekmi v pokalnem tekmovanju. Šentvid je v malem finalu ugnal Grobelno z 1:0, Loka Vulkanizerstvo Mulej pa je v tekmi za 1. mesto s 6:0 odpravila Sokole kavabar Pošta in s tem ponovila lanski uspeh.

Vodstvo tekmovanja je obenem razpisalo zimsko ligo, ki jo organizirajo v Celju, prijave pa sprejemajo do 6. novembra.

 

 

*na sliki je prizor s finalne tekme pokala

 

 

RAZPIS za tekmovanje v malem nogometu – zimska liga Celje

 

Društvo za mali nogomet Šentjur ponovno organizira zimsko ligo Celje za člane v malem nogometu za leto 2009/2010.  Tekmovanje se bo odvijalo ob nedeljah od 9.00 h do 19.00 h v športni dvorani  Tehnične šole Celje na Lavi od novembra 2009 do  marca  2010. Vabimo vas , da se prijavite saj je omejeno število ekip ( 24 – dve skupini po 12 ekip).

 

Prijave za tekmovanje se bodo vršile do petka 6. 11. 2009 ali do prijave 24 ekip , do tega dne bodo v prednosti  ekipe, ki so že nastopale v ligi v sezoni 2008/2009 in ekipe , ki so se že prijavile informativno pred razspisom.

 

Prijavite se lahko osebno ali preko e-maila pri vodji tekmovanj Franc Plošnik  tel 040-477-901 e-mail  [email protected]

 

Propozicije za tekmovanje:

Igralni dan:  nedelja – čas igranja 2 x 20 minut brez time out-ov  , od  9.00 do 19.00 ure.

 

Način tekmovanja:

Po lanskem vrstnem redu 1. liga 12 ekip , 2. liga 12 ekip seveda v primeru ,da se prijavi 24 ekip v nasprotnem primeru dve skupini – prosti žreb ekip, ki se bodo prijavile in poravnale članarino. Sistem igranja bo določen naknadno. Posamezna ekipa bo odigrala min. 11 tekem.

 

Igralna žoga je neodbojna št. 4 , ki jo zagotovi organizator.

 

Kazni:

 Ekipa , ki prejme ru. k. mora plačati  2 evra kazni.

 Ekipa , ki prejme rd. k. mora plačati  5 evrov  kazni.

 Ekipa ki se nešportno vede ali več njenih članov mora plačati 10 eur kazni.

 Ekipa , ki neprestano krši pravila in se nešportno vede se izključi iz tekmovanja.

Za kazni je odgovorna ekipa , ki mora poravnati kazni do naslednje tekme , drugače ekipa ne mora nastopiti do plačila le te.

 

Zbrane kazni 50% gredo v sklad za posebno nagrado za naj fair-play ekipo , ki jo bo prejela naj fair-play ekipa , druga polovica se bo porabila za materialne stroške.

 

 

Pravila igre:

Igra se po pravilih UEFA ( 4+1) brez time-outa.

 

 

 

Nagradni sklad: 1290 eur + pokali in ostale nagrade

1.liga

1.mesto: 380 eur + pokal + prehodni pokal

2.mesto: 280 eur + pokal

3.mesto: 180 eur + pokal

Naj strelec : pokal

 

 2.liga

1.mesto: 180 eur + pokal

2.mesto : 150 eur + pokal

3.mesto : 120 eur + pokal

Naj strelec: pokal

Fair-play ekipa obeh lig: pokal + 50% denarnih kazni + žoga

 

Članarina v gotovini  za tekmovanje znaša 340 EUR , ki jo je potrebno poravnati v enkratnem znesku ob prijavi ali najkasneje do prvega kola.

 

 

Članarina na TR račun znaša 408 EUR (z izdajo računa) , ki jo je možno poravnati na TR račun Društva za mali nogomet Šentjur v enkratnem znesku 408 evrov.

 

Transakcijski račun : namen – članarina za zimsko ligo 09/10 ;

Društvo za mali nogomet Šentjur – Banka Celje d.d

Št.rač. : SI56    –  0600  0099  7590  009

 

Ekipa, ki ne poravna ali založi akontacije članarine se smatra, da se ni prijavila na tekmovanje.

 

Ekipe, ki ne bodo imele poravnane obveznosti do organizatorja izgubijo pravico igrati na tekmovanju do plačila le teh.

Igralci in ekipe, ki so bile kaznovane na tekmovanjih pod okriljem Društva za mali nogomet Šentjur nimajo pravice nastopa, do izteka kazni posameznih igralcev ali ekip ter igralci in ekipe, ki niso poravnale obveznosti do organizatorja nimajo pravice igrati do celotnega plačila teh.

Prepoved  igranja: Aleksander Pešovski, Robert Blaževič

 

Tekmovanje se prične v nedeljo 22. 11. 2009

 

Vse dodatne informacije je možno dobiti pri Plošnik Franc – Ančo  preko e-mail  [email protected]  ali na tel. št. 040 477 901.

 

Športni pozdrav!

 

                                                                  Društvo za mali nogomet Šentjur