Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

25. 10.: Skupščina ZMDA Kozjansko 84 brez delegatov brigad


Na skupščini Zvezne mladinske delovne akcije Kozjansko 84 so delegati obravnavali končno poročilo o izvedbi akcije. Skupščina je bila dobro pripravljena, žal pa se je ni udeležil niti en predstavnik mladinskih delovnih brigad, ki so v letošnjem letu delale na Kozjanskem.
Verjetno je bil temu kriv neprimerno izbran čas ter to, da bi se predstavniki mladih iz vse Jugoslavije, ki bi se udeležili skupščine, izgubili dva delovna dneva.
Na skupščini so poudarili, da imajo še posebno velik učinek skupne udarne akcije domačinov z brigadirji in da je potrebno pri razdeljevanju delovišč upoštevati pripravljenost krajanov, da sodelujejo z brigadirji.
Na skupščini so ocenili za najboljšo delovno izmeno letošnje akcije 2. izmeno, najboljša brigada pa je bila Mladinska delovna brigada Edi Davićo iz Beograda. Plaket ZMDA pa so prejeli Drago Maskošek iz Šentjurja, Tone Anderlič iz republiške konference mladih, delovna organizacija Tajfun iz Planine ter krajevni skupnosti Loka pri Zidanem Mostu in Jurklošter.

Novi tednik, 25. 10. 1984