Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rogatec praznuje občinski praznik


rogatec_grbKonec avgusta in začetek septembra je v znamenju praznika občine Rogatec. Društva iz Rogatca in okoliških krajev so pripravila številne prireditve ob jubileju.

V Rogatcu je bil slovesen že junij, ko so namenu predali novo športno dvorano pri osnovni šoli. Tovrstna pridobitev pomeni veliko za kraj in športna društva, ki bodo lahko tekmovanja izvedli v Rogatcu. Tako bo KMN Dobovec, državni prvoligaš v malem nogometu, lahko domače tekme igral v domačem kraju.

V sklopu občinskega praznika so se v Rogatcu odvile številne prireditve. Društva so pripravila športne, kulturne in družabne prireditve med katerimi velja izpostaviti predvsem otvoritev nogometnega igrišča na umetni travi ob osnovni šoli. 

Vrhunec občinskega praznika bo ta vikend. Danes bodo pod šotorom pri trgovinskem centru koncertirali Mi2, Zadruga, Drugo leto, Nubira in Uranium pills. Jutri bo na Dvorcu Strmol slavnostna seja Občinskega sveta, kjer bodo podelili priznanja Občine Rogatec. Po seji bo sledilo družabno srečanje z občani.

Program prireditev v zadnjem tednu praznika občine Rogatec lahko preverite na občinski spletni strani in koledarju dogodkov na Kozjansko.info.